Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Így tarts szeretőt!

Buktál már le a szeretőd miatt? Esetleg el is váltál ezért? Vagy csak most kezded csalni az asszonyt? Itt a helyed!

Friss topikok

  • korcsmacsek: @ezt inkább hagyjuk: "2. Bizalmat csak adni lehet, kapni nem. Ha bízol a férjedben, jó az esély. H... (2011.06.03. 15:43) Így tarts szeretőt! (gyökerek...)
  • RedCat: @bp75: ez szerintem a jobbik eset,amikor min2 fél kapcsolatban él.Szerencsére én is ilyenben vagyo... (2010.04.22. 07:32) Kell szerető, ez az élet rendje!
  • RedCat: Én is elég fura szituban vagyok,a pasi sokszor azt érezteti csak szex az egész/nem középszerű hozz... (2010.04.22. 07:24) Csak szex!
  • RedCat: Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.Persze a nagyon "rendezett életűek" aztmondják;akkor m... (2010.04.22. 07:14) Szükség van szeretőre?
  • Picsasereghajtó: Ezért kell Windows Mobile-os okostelefont venni, SPB Shell 3-mal kiegészítve. Ott előbb rákattinta... (2009.09.03. 12:15) Félrelépés = Gazdagság ?

Linkblog

Félrelépés = Gazdagság ?

2008.08.20. 13:03 B Z

Szerencse, hogy vicces emberekből sose fogy ki a világ. Most arra az ausztál nőre (Annának hívja magát) gondolok akit nemrég megcsalt a férje. Egy félre küldött sms-sel bukott le a férj, amit a szeretőnek akart küldeni, de végülis Anna számára sikerült elküldenie.

Ő nem csinált belőle nagy problémát, hanem fogta és elárverezte a tárgyi bizonyítékokat. Egy komoly méretű, fekete bugyit, és egy kis méretű gumit, amiket a férj ágya mellett talált.

Az aukció már véget ért, és 303 (!!) dollárért kelt el ez a 2 darabos pakk, ami átszámítva kb. 48.000 FT. Ha ez nem üzlet akkor mi?

A nő és a férfi egyébként 22 éve voltak házasok, ha ezek után még érdekel valakit.

Anna azt írja, hogy legközelebb a féjre Harley motorját fogja elárverezni, 1 dolláros induló áron.

Lehet, hogy csak kitaláció az egész, és így akarnak egy kis extra pénzre szert tenni? Ki tudja... De az biztos, hogy ez eddig bejött!

Ami nekünk fontos, az a tanulság. Sms-t nem úgy küldünk, hogy csak nyomod a megszokott gombokat és kész. Lehet hogy ugyanazt kell megnyomni 4x egymás után, és el is küldi annak akinek utoljára írtál. Én is küldtem már félre sms-t, pont ebből a hibából kifolyólag.

Nem nehéz rájönni mi a megoldás. Sms-t küldeni csak szép lassan, megfontoltan szabad. Nem nyomni a gombot ahogy kifér a csövön.

Megér plusz 10 másodpercet, hogy megnézd valójában kinek is fogod küldeni, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe? Szerintem igen!

3 komment

Címkék: szex bugyi szerető félrelépés

A bejegyzés trackback címe:

https://igy-tarts-szeretot.blog.hu/api/trackback/id/tr30624464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1jószerető 2008.08.20. 21:29:39

Óóóóó! Egy kis odafigyelés, és ezt az sms dolgot (az odafigyelést) meg lehet szokni. Rutinná válik.
Ilyenen már csak az amatőrök buknak le.
TANULNI, TANULNI, TANULNI!
:))))

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.08.21. 00:20:52

Sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sok amatőr van... Át se gondolják, hogy egy-egy apróságon mi múlik.

Picsasereghajtó 2009.09.03. 12:15:37

Ezért kell Windows Mobile-os okostelefont venni, SPB Shell 3-mal kiegészítve. Ott előbb rákattintasz az arcra, és utána kezded írni az SMS-t :)

Egyébként most bukkantam erre a blogra, jópofa! :)
süti beállítások módosítása