HTML

Így tarts szeretőt!

Buktál már le a szeretőd miatt? Esetleg el is váltál ezért? Vagy csak most kezded csalni az asszonyt? Itt a helyed!

Friss topikok

  • korcsmacsek: @ezt inkább hagyjuk: "2. Bizalmat csak adni lehet, kapni nem. Ha bízol a férjedben, jó az esély. H... (2011.06.03. 15:43) Így tarts szeretőt! (gyökerek...)
  • RedCat: @bp75: ez szerintem a jobbik eset,amikor min2 fél kapcsolatban él.Szerencsére én is ilyenben vagyo... (2010.04.22. 07:32) Kell szerető, ez az élet rendje!
  • RedCat: Én is elég fura szituban vagyok,a pasi sokszor azt érezteti csak szex az egész/nem középszerű hozz... (2010.04.22. 07:24) Csak szex!
  • RedCat: Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.Persze a nagyon "rendezett életűek" aztmondják;akkor m... (2010.04.22. 07:14) Szükség van szeretőre?
  • Picsasereghajtó: Ezért kell Windows Mobile-os okostelefont venni, SPB Shell 3-mal kiegészítve. Ott előbb rákattinta... (2009.09.03. 12:15) Félrelépés = Gazdagság ?

Linkblog

Félelem és reszketés

2008.06.28. 00:51 B Z

Ismerős az érzés?

Érezted már?

Akkor is amikor szeretőd volt?

És ha most lenne szeretőd félnél a lebukástól?

Hamarosan megszabadulhatsz ezektől az érzésektől, örökre!

Nemsokára jönnek a technikai tanácsok...

3 komment

Címkék: félelem lebukás szerető reszketés

A bejegyzés trackback címe:

https://igy-tarts-szeretot.blog.hu/api/trackback/id/tr18542924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2008.07.07. 11:16:37

Ez a bejegyzes ugy hangzik, mint egy Domestos reklam. Az ember elolvassa egyszer es csak amul es bamul, hogy kiknek keszitik az ilyen bargyu sablonszovegeket?
Ne haragudj, kedves BZ, de ez a blog annyira gyenge, hogy mar kinevetni sincs ereje az embernek,...pedig olyan igeretesen indult.

S 2008.07.15. 20:26:08

Csak a sok szóf.... és semmi konkrét!

20 év házasság, 2 gyerek, 3 év hűség, a többi ilyen olyan szeretőkkel. Nekem mondj valami újat! És hogy nő vagyok? Bocsi ez van. És hogy legyen egy jó napotok szeretőtartáshhhoz két jótanács.

1 Ha nős vagy lehetőleg kapcsolatban élő nővel kezdj. A facér, a szingli, az elvált, nevezd ahogy akarod soha nem szerető. Ő egy második, aki első akar lenni! Idővel, praktikával előbb utóbb fúrni fogja a házasságot, mert azt hiszi ő sokkal jobban szeretne, csinálná. Egy kapcsolatban élő nő soha nem gondolja ezt, mert már tudja milyen jó hetente-havonta egyszer szexistennőnek lenni és milyen nehéz ezt otthon előadni.

2. Ha már megvan a szerető: pofa be! Persze jó lenne előadni a sztorit a haveroknak, jó lenne a kölcsönlakás, de onnantól kiszolgáltatott vagy. Nem direkt de lebuktathat, neki nem fontos a titok. (Ez a 2. szabály sokkal jobban érvényes a nő és barátnői csapatra, tiszteletem - komolyan mondom - a férfiak sokkal összetartóbbak! De az ördög nem alszik, a titok jobb és édesebb)

Na ennyi első indulatból.

+ ráadás:

A LEGFONTOSABB: MINDEN SMST TÖRÖLNI MÉG A KLOTYÓRA IS TELEFONNAL MENNI ÉS SEMMILYEN SZEXI KÉPET NEM MEGTARTANI!!! NŐT/PASIT BEIDOMÍTANI VIRÁGNYELVRE ŰZENHET HA VÉLETLENÜL MÉGIS FÉRJ/FELESÉG/GYEREK KEZÉBE KERÜL NE LEGYEN GÁZ!!!
Nem nehéz:
Pl.: Jövö héten szerdán lenne egy munkám az ön számára, kérem hívjon vissza, köszönettel XY.

Telefonból törölni híváslistákat, nem megfeledkezni az üzenetszámlálóról, és ha asszony vagy férj hozzáfér, lekérheti a részletes számlát akkor venni kell egy feltöltős simkártyát. Akkor használod amikor tuti egyedül vagy. Simkártya csere teloban nem probléma, hivatalos számot átirányitod titkosra csorög ha keresnek, ha telefonálsz titkosról ügyels hogy ki ne írja a számot.
Szerencsés akinek eredendően két telója van az használja azt amelyikhez az asszony/férj nem fér hozzá. Amikor tiszta mindkét tel hagyni kell had kotorjon, ettől megnyugszik a nő.

Nos ennyi hirtelen üdv Shaded

Attilajukkaja 2008.07.16. 10:38:29

Kedves Shaded!

Nem lenne kedved vezetni ezt a blogot? Mindenki jobban jarna, meg a megcsalt hazastarsak is :o)
süti beállítások módosítása