HTML

Így tarts szeretőt!

Buktál már le a szeretőd miatt? Esetleg el is váltál ezért? Vagy csak most kezded csalni az asszonyt? Itt a helyed!

Friss topikok

  • korcsmacsek: @ezt inkább hagyjuk: "2. Bizalmat csak adni lehet, kapni nem. Ha bízol a férjedben, jó az esély. H... (2011.06.03. 15:43) Így tarts szeretőt! (gyökerek...)
  • RedCat: @bp75: ez szerintem a jobbik eset,amikor min2 fél kapcsolatban él.Szerencsére én is ilyenben vagyo... (2010.04.22. 07:32) Kell szerető, ez az élet rendje!
  • RedCat: Én is elég fura szituban vagyok,a pasi sokszor azt érezteti csak szex az egész/nem középszerű hozz... (2010.04.22. 07:24) Csak szex!
  • RedCat: Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.Persze a nagyon "rendezett életűek" aztmondják;akkor m... (2010.04.22. 07:14) Szükség van szeretőre?
  • Picsasereghajtó: Ezért kell Windows Mobile-os okostelefont venni, SPB Shell 3-mal kiegészítve. Ott előbb rákattinta... (2009.09.03. 12:15) Félrelépés = Gazdagság ?

Linkblog

Szükség van szeretőre?

2008.05.28. 14:47 B Z

Ez egy jó kérdés, úgy gondolom. A rá adott válaszok is merőben eltérhetnek egymástól.

Lássuk!

Aki (jelenleg) boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban él az egyből rávágja "Nem, nincs szükség, azonnal elhagynám, ha megtudnám!". Meg lehet érteni...

Mások (szintén boldog kapcsolatban levők) szerint, egy hosszabb-rövidebb kalandot még túl lehet élni, igaz kell hozzá idő.

A boldogtalanok körében már teljesen más a helyzet. Ők csak boldogok szeretnének lenni, sokszor bármi áron. Próbálják rendbehozni a kapcsolatukat (az mindegy most, hogy miért, vagy mi miatt), de gyakran ez nem könnyű. Mindketten próbálkoznak, ki így ki úgy. Ha nagyon nem megy, akkor másnál keresnek boldogságot.
Ez általában ráébreszti az embert, a valódi érzéseire párjával kapcsolatban. Ami vagy felerősödik (együtt maradnak, és boldogabbak lesznek mint eddig), vagy elmúlik és akkor különválnak útjaik, és nem gyötrik tovább egymást (vagy csak egyik a másikat).
Így is jobb lesz mindkettejüknek, megtalálhatják a boldogságot más mellett...


Szerinted átkerülhetsz az első kategóriából (ha most abba tartozol) a harmadikba?

Erre a válasz: "Á, én biztos nem..."

Sosem tudhatod mit hoz a jövő...

Te hogy gondolod?

19 komment

Címkék: vélemény boldogság szerető

A bejegyzés trackback címe:

https://igy-tarts-szeretot.blog.hu/api/trackback/id/tr84491813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.05.28. 15:11:40

És ha boldogtalan vagy, azt úgy kell megoldani, hogy jól félrelépsz, vagy szeretőt tartasz, és akkor jó lesz. Ha mindketten, annál jobb, gondolom.

sys 2008.05.28. 23:27:34

áá, de szánalmas ez az egész.. ha boldogtalan vagy egy kapcsolatban, meg kell próbálni a kedveseddel megoldani, ha meg nem megy, véget kell vetni neki.

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.05.28. 23:39:56

Mondani könnyű... Sok embert ismerek, akik szarul élnek, nem boldogok, és mégis együtt vannak.

Szerintem Te is ismersz ilyen embereket.

N.Hajni · http://reparetekmogyorohu.blog.hu 2008.05.29. 21:21:54

A boldog kapcsolatért nap mint nap tenni kell.Nem szabad hagyni ellaposodni a kapcsolatot.Apró figyelmességek minden nap és érezzük,hogy fontosak vagyunk a másiknak.És nem pénzen vásárolt dolgokra gondolok.Ha nem figyelünk a társunkra,akkor kezdődnek a bajok a kapcsolatban.

Attilajukkaja 2008.06.01. 11:03:28

Minden "Feleseg"-nek es mas naiv embernek uzenem, hogy nem ez vagy az ilyen blogok/kommentek vesznek ra barkit is arra, hogy felrelepjen. Nem is ez a szandek. Beszelni viszont kell rola, mert sokkal tobb embert erint a tema, mint gondolnank. Sok emberrol valoban nem derul ki, hogy mar volt vagy rendszeresen vannak ilyen jellegu "kalandjai". Es ez legtobbszor igy van jol. En nem hiszem, hogy egy jo es tartos kapcsolat alapja a feltetel nelkuli oszinteseg, de valamikor en is erre a "receptre" eskudtem. Aztan rajottem, ha a helyzet ugy hozza, mindenki lop, csal, hazudik. Csak mindenki szepen megmagyarazza maganak, hogy ez meddig es milyen formaban engedheto meg meg. Csokit lopni a kozertben bun, de adot csalni, logni a villamoson, orvosnak boritekot dugni a zsebebe, kinai piacon csempeszarut venni, buszsavban leelozni a tobbi jarmuvet az a legtobb ember szamara nem okoz lelkifurdalast. Sot, van aki meg buszke is az ilyen kihagasokra. Ha egy hazastarsi kapcsolat eljut arra a pontra, hogy kihasznaljuk az alkalmat egy futo kalandra, akkor dumalhat es moralizalhat nekunk barki, ugyis belemegyunk. Nem baj viszont, ha ezt esszel es feleloseggel tesszuk. Szerintem valami ilyesmi lenne ennek a blognak az uzenete.

Attilajukkaja 2008.06.02. 15:08:39

Szukseg van szeretore? Nem. Nincs. Cukor es fagyi, cabrio es merci, whiskey es palinka, bogracs gulyas es Gundel etterem, nerc bunda es Gucci parfum., elsorendu mobil es PC, eper decemberben, stb. Szuksegunk van ra ? Szerinted......?
Sokmindennel elunk, amikre nem lenne igazan szuksegunk. Ha picit is odafigyelnenk arra , merre tartunk ezzel, az jo es megnyugtato lenne. De a fenti hulyesegek nelkul nem tudjunk/akarjuk elkepzelni a jovonket. A szereto is ebbe a kategoriaba tartozik nalam. Nincs ra szukseg, ...de egy idillisztikus tarsadalomban kellene elnunk, hogy megtagadjuk a prostitucio s egyebb "kihagasok" iranti szuksegleteinket. Amen!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.13. 01:10:56

hol van ez az ominózus program?? ennyi volt? pénzért árulod, vagy mi?
amúgy aki megcsalja a párját, szarjon sünt.

Cica-mica 2008.06.14. 11:50:22

Nos arra nem is gondoltatok, hogy ugyanezt érezheti nő is? Én már nagyon rég élek egy szar házasságban, és igenis szükségem van egy szeretőre. Legalább a sexuális vágyaimat kielégítti. Hogy nem válok el? Mert ott vannak a gyerekek, a lakás és az a kis vagyon ami, ha elválunk, csak szétmorzsolódik, és akkor csorók lehetünk mindketten.
De akkor ne tartsak szeretőt?
Ki fogja meghálálni, ha hűséges leszek? És ugyan mihez legyek hűséges?

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.06.14. 12:16:18

@Bukowszky: dehogyis, még el sem kezdődött igazából...

@ Cica-mica: persze, hogy érezhetik nők is. Lehetne általánosan is beszélni a dolgokról, de az úgy kevés lenne egy bizonyos szint után.
Boldog(abb) akarsz lenni, nem? Akkor csináld, ha nem akarsz válni. Nyilván hosszabb távon ez lenne a megoldás, de ezt biztos tudod Te is.

Cica-mica 2008.06.15. 17:27:27

Persze ha eljönne a nagy Ő. ami talán nem is létezik, mert annyira elidaelizált, hogy nem is létezhet. De ha van egy szeretőm, aki mint én nem akar nagydobra verni, de szüksége van arra amit tőlem kap, mert ezt otthon nem kapja meg. Tudom, hogy ez ne megy hosszas dolog, de amíg van, megpróbálom maximálisan kihasználni, és lehet, ha megkapom én is azt a kis pluszot, otthon türelmesebb, esetleg szeretetreméltobb tudok lenni. Bonyolult, kedves ismeretlen, nagyon bonyolult, hidd el.Egy bizonyos idő után már nem csak azt nézi az ember, hogy mi az ami jó neki, hanem mi az ami jó a gyerekeinek is.

Attilajukkaja 2008.06.17. 19:21:01

Erdekes a tema, de eleg legymatag ez a blog. Foleg a vezetoje tehet rola: immel-ammal ranez neha es egyaltalan nem hozza azt, amit az elejen igert. Pedig a tema tobbet erdemelne!

Cica-mica
Miert hiszed, hogy egyikunk sem gondolt arra, hogy szeretot egy no is akarhat/tarthat? Honnan tudod, hogy a beirok kozul ki a ferfi es ki a no? Ne itelj elso latasra/olvasasra! A nagy O pedig valoszinuleg mar tenyleg nem jon el, de a kis O is lehet oriasi elmeny!!!

Bukowszky
Aki ezt vagy azt csinalja, "szarjon sünt" c. notat mar minden lehetseges helyen/blogon elsutotted. Lejart lemez. Nem akadna valami uj? :o))
Amugy, en is nagyon varom azt az "ominozus programot"!

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.06.17. 19:28:34

Fogd fel úgy mint a vihar előtti csöndet.

Cica-mica 2008.06.24. 23:35:19

Szerintem, aki boldog egy kapcsolatban, és mégis férekur (ahogy Gyurcsány mondja) az egy nagy barom, vagy maga sem ismeri el, hogy azért nem tökéletes a kapcsolat.

Kata2 2008.06.25. 04:26:31

Hogy gondolom? Nos, én úgy, hogy a szerető-tartás nem megoldás. Van úgy, hogy a házas élet már valóban nem arról szól amiről kellene, hogy szóljon, és úgy alakul (mondom úgy alakul),hogy másfelé kacsintgat az ember. De az, hogy tudatosan készüljünk arra, hogyan csapjuk be társunkat hosszútávon, brrrrrr. Én voltam mindkét oldalon, tudom milyen érzés. A szándékodat is értem ezzel a bloggal, de szerintem nemesebb célt szolgálna ha olyan címmel nyitnál egy újat, hogy: hogyan hozzuk rendbe a házasságunkat. :-)

Attilajukkaja 2008.07.07. 11:33:22

Szerintem a vilag nem fekete vagy feher, hanem a szurke meglehetosen sok arnyalataban jatszik. Cica-micanak es Kata2-nek is igaza van egy idealizalt vilagban. Ha leteznenek tokeltes kapcsolatok es pontosan tudnank, mi a boldogsag definicioja, akkor tokeletesen egyetertenek veluk. A kapcsolatok hosszutavu dinamikajaban mindig vannak hullamvolgyek. Ilyenkor az ember sok mindent merlegel es ugy oldja meg a problemait, ahogy a lelkiismerete diktalja. Termeszetesen nem tudatosan keszul a megcsalasra, amikor kimondja a nagy "igen"-t, hanem az elet hozza.
Tokely pedig nem letezik, mert az a tanitas szerint, csak az Istent illeti meg, nemde? Nekunk a tanulas adatott meg.
Kerdeznem Katatol, hogy szerinte mirol szol a hazas elet. Es miert baj az, ha tudatosan keszulunk ennek buktatoira is?
Varom valaszat.

koka moka 2008.09.16. 05:43:07

hát gáz ez a nökkel az én feleségem 1 éve nem kezdeményez a szexben nemtom mit tegyek

Snailmen 2008.12.05. 19:33:12

Sziasztok!
Véleményem szerint ha egy házasságban nem működik egy-két dolog és ráadásul a másik féllel nem lehet megbeszélni (többszöri kezdeményezésre sem, mert elodázza, vagy tagadja) akkor egy egészséges ember, keres egy olyan "társat", akivel megtalálják azt a közös dolgot, ami az adott házasságból hiányzik.Ehhez nem jelent feltétlen válást főleg akkor ha titokban teszi azt az ember! Bár ennek nagy a lebukás veszélye, de ha már megkóstolta az ember azt az érzést egy másik térssal, ami kiveszett a házasságából, akkor kockáztat bármi áron is legyen Nő vagy Férfi! Valószinüleg nem csak én vagyok ebben a cipőben, hanem többen is, férfiak és Nők is egyaránt! Én emellett a nézetem mellet kitartok mert olyan érzéseket szabadítotunk fel egymásban amiket rég nem, vagy egyáltalán nem érzett még az ember a házassága alatt!
Üdv!

RedCat 2010.04.22. 07:14:03

Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.Persze a nagyon "rendezett életűek" aztmondják;akkor miért nem mentek külön,ha már valami nem működik?-itt a válaszom;Mert a szerelem elmúlik.ha elmúlt vele,mással is el fog,s ugyanott leszel pár év múlva.én hidtem sőt hiszek az örök szerelemben bármennyire vicces ez,de a párommal való kapcsolat rácáfol.Beszéljük meg?Megtettük..Adjunuk egymásnak pluszt,figyeljünk..legyünk újra szerelmesek?ez is megtörtént nem egyszer.Csak mikor az egyik fél képes újra és újra beleszeretni a férjébe/feleségébe,ezzel szemben a partner nem tesz semmit,fárasztóvá és reménytelenné válik a dolog.Minek tovább?most jöjjön egy 3. fél aki pótolja a hiányosságot..legyen az szex vagy bármi más.Bár én leginkább a szexre célzok most.Miért nem megyünk akkor szét?--ezzel kezdtem..és miért tennénk hosszú évek után?ismerjük egymás hibáit és tudjuk társként értékelni egymást.Egyetértek az előttem szólóval! :)
süti beállítások módosítása