Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Így tarts szeretőt!

Buktál már le a szeretőd miatt? Esetleg el is váltál ezért? Vagy csak most kezded csalni az asszonyt? Itt a helyed!

Friss topikok

  • korcsmacsek: @ezt inkább hagyjuk: "2. Bizalmat csak adni lehet, kapni nem. Ha bízol a férjedben, jó az esély. H... (2011.06.03. 15:43) Így tarts szeretőt! (gyökerek...)
  • RedCat: @bp75: ez szerintem a jobbik eset,amikor min2 fél kapcsolatban él.Szerencsére én is ilyenben vagyo... (2010.04.22. 07:32) Kell szerető, ez az élet rendje!
  • RedCat: Én is elég fura szituban vagyok,a pasi sokszor azt érezteti csak szex az egész/nem középszerű hozz... (2010.04.22. 07:24) Csak szex!
  • RedCat: Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.Persze a nagyon "rendezett életűek" aztmondják;akkor m... (2010.04.22. 07:14) Szükség van szeretőre?
  • Picsasereghajtó: Ezért kell Windows Mobile-os okostelefont venni, SPB Shell 3-mal kiegészítve. Ott előbb rákattinta... (2009.09.03. 12:15) Félrelépés = Gazdagság ?

Linkblog

Kell szerető, ez az élet rendje!

2008.08.14. 02:09 B Z

Most jutott el hozzám ez a tegnapi szigetes írás az indexről. Egy-egy rövid interjút készítettek néhány szigetessel, és az egyik megragadta a figyelmemet. Egy rövidke idézet Zoli (24)-től, ha nincs kedved elolvasni az egészet: "Minden komoly kapcsolat mellé legalább egy szerető kell, ez az élet rendje."

Egy korábbi bejegyzésben már boncolgattuk ezt a témát, hogy szükség van-e szeretőre.

Az azóta eltelt kb 2,5 hónapban sok emberrel beszélgettem erről a témáról, és egyre inkább kezd meginogni a mérleg nyelve. Azelőtt 10 emberből maximum 1 mondott igenlő választ erre a kérdésre. Mostanság pedig csak lesek mint Jenő a moziban, mert tízből legalább 1 szerint igen (az átlag, úgy kb minden 7. ember).

Így változna a világ?

Vagy csak pont olyanokkal találkoztam? (kétlem)

Mégis kell az a szerető, mert "ez az élet rendje"?

Most akkor mi van?

7 komment

Címkék: szex szerető sziget2008

A bejegyzés trackback címe:

https://igy-tarts-szeretot.blog.hu/api/trackback/id/tr93615101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mandyedi · http://mandyedi.wordpress.com 2008.08.15. 23:29:39

szia!

szerintem ha egy kapcsolatban mindkét fél megkapja amier szüksége van akkor nincs szükség szeretőre. Lehete ez így nagyon le van egyszerűsítve, de ha jobba belegondolunk, akkor kiknek van szeretőjük? Akik boldogok a párjukkal és mindent megkapnak amire szükségük van? Másrészt meg meg kell tanulni elfogadni egymás hibáit és úgy szeretni a másikat ahogy van.
lehet régimódi látásmód ez, de szerintem a legtöbb ember még mindig egy boldog és normális kapcsolatot akar, csak azt nem tudják hogy ezért tenni is kéne.

egy nö 2008.08.20. 12:35:03

Sziasztok!

Érdeklödnék, hogy ez az oldal vagy másnéven blog csak férfiaknak szól? Mi a helyzet a nökkel?
Aerialnak válaszolnám, hogy akkor is élvezheted egy szeretö társaságát, ha partnered mindent megtesz, hogy neked mindened meglegyen ami nem ugyanaz mint mindent megkapni. Nincsen ugyanis olyan tökéletes ember aki mindenben teljesen passzol a partneréhez. Vagy lehet, hogy van, de az élet túl rövid ahhoz, hogy megtaláljuk így kompromisszumokat kötünk.

B Z · http://igy-tarts-szeretot.blog.hu 2008.08.21. 00:26:43

@aerial: sok okosat erre így nem tudok mondani, max annyit hogy várj egy keveset, "hátha" változik valami valamelyik fickónál...
Amúgy lehet tényleg egy harmadik lenne a megoldás, tiszta lappal.

@egy nő: az írások férfiaknak vannak fogalmazva, de nincsenek kitiltva a nők sem :) Sőt, egész sokan járnak ide. Szinte mindent tudnak alkalmazni ők is...

littlebear 2009.05.06. 10:22:44

Sziasztok szerintem is, szükség van egy állandó szeretőre,egy komoly kapcsolat melett, mert igy lehet az ember teljesen kiegyensúlyozott, és lelkileg testileg teljesen kielégülve.... én mindent megkapok, a két embertöl és igy nagyon boldog és kiegyensúlyozott, nyugodt vagyok.... minden téren, sokat kell hazudni a kettös élet miatt, meg egyeztetni az idöket hogy mindenki belleférjen, és ne legyen gond, de idövel megszokja az ember és ez rutin lesz , csak jó szervezés kérdése az egész, nekem 8 éve barátnőm van és kétéve férjes gyerekes szeretőm, nagyon jól érzem magam... és szuper minden... nagyon élvezem ezt az életet ...

bp75 2009.05.10. 00:11:39

Mindig csak azt hallani, hogy a férfi nős a nő pedig egyedül élő. Mi a helyzet akkor, ha mindkét fél kapcsolatban él és így lesznek szeretők?Így a férfi is harmadik és a nő is harmadik. És, ha még érzelmeket is visznek a kapcsolatba, mert kimondták a varázsszót:SZERETLEK... Pedig tudják, hogy nem lehet, nem szabad! De olyan jó a másik kezét csak megfogni, a szemébe nézni, megölelni.... Pedig mindkét felet otthon várják és szeretik azt is aki otthon várja. Lehet egyszerre egy nőnek két férfit szeretni???? Vagy éppen a férfi szerethet egyszerre két nőt?@littlebear:

Kytia 2009.08.15. 07:18:19

Miért az az alcím, hogy "képzési program férfiaknak"?
Két tippem van: vagy azért, mert a blogtulaj szerint csak a férfiaknak jár a hűtlenkedés/nekik van csak igényük rá (LOL); vagy azért, mert csak a férfiak olyan bénák, hogy így kell a szájukba rágni a megfelelő technikát, a nők maguktól is tudnak konspirálni.

A második verzióra tippelek.:PPP

RedCat 2010.04.22. 07:32:01

@bp75: ez szerintem a jobbik eset,amikor min2 fél kapcsolatban él.Szerencsére én is ilyenben vagyok.Nagyon jó együtt,kiegészítjük egymás életében a hiányosságot.Ugyanakkor szeretjük is egymást.Furcsa ez.Nem várunk el többet,nem szeretném ha Ő lenne az egyetlen,nem akarok az élettársa helyére állni.Egyszerűen élvezzük a pillanatot.És ez nagyon jó:)
Össze kell hangolni az időt,a randikat..ez valóban nehéz,de megéri:)
süti beállítások módosítása