HTML

Így tarts szeretőt!

Buktál már le a szeretőd miatt? Esetleg el is váltál ezért? Vagy csak most kezded csalni az asszonyt? Itt a helyed!

Friss topikok

  • korcsmacsek: @ezt inkább hagyjuk: "2. Bizalmat csak adni lehet, kapni nem. Ha bízol a férjedben, jó az esély. H... (2011.06.03. 15:43) Így tarts szeretőt! (gyökerek...)
  • RedCat: @bp75: ez szerintem a jobbik eset,amikor min2 fél kapcsolatban él.Szerencsére én is ilyenben vagyo... (2010.04.22. 07:32) Kell szerető, ez az élet rendje!
  • RedCat: Én is elég fura szituban vagyok,a pasi sokszor azt érezteti csak szex az egész/nem középszerű hozz... (2010.04.22. 07:24) Csak szex!
  • RedCat: Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.Persze a nagyon "rendezett életűek" aztmondják;akkor m... (2010.04.22. 07:14) Szükség van szeretőre?
  • Picsasereghajtó: Ezért kell Windows Mobile-os okostelefont venni, SPB Shell 3-mal kiegészítve. Ott előbb rákattinta... (2009.09.03. 12:15) Félrelépés = Gazdagság ?

Linkblog

Ki legyen a 3.?

2008.07.16. 01:42 B Z

Most írhatnék mindenféle kifogásokat, hogy miért lett így elhanyagolva a blog, de úgyse érdekelne senkit. Nem igaz?

Inkább belekezdek a beharangozott gyakorlati dolgokba. Mert ahogy nézem van rá igény.

Hogy kezdődik minden kapcsolat?

Úgy van, a találkozással.

Ennek pedig meg kell történnie valahol. Ez lehet ezernyi helyszínen, de minél messzebb szúrod ki a leendő szeretődet azoktól a helyektől ahol sűrűn megfordulsz, annál jobb. Pl.: otthonod, munkahely, törzshelyek, stb. Ezzel is csökkentve az esélyét egy kínos találkozásnak, egy ismerőssel például...

Ha egy kis lakosú településen élsz akkor semmiképp se kezdj helybélivel. Az ilyen helyeken mindenki tud mindent, és mindent 2-vel szorozva adnak tovább az emberek. Már abból is csúnya dolgok kerekedhetnek ki, ha a sötétben látnak valakivel.

Valahogyan viszont találkoznod kell a leendő szeretővel. Ez általában véletlenül történik, ritka amikor valaki úgy indul neki az éjszakának (nappalnak, tökmindegy), hogy most megcsalja a párját.

Ha megtetszik valaki, úgysem fogod tudni, hogy később ő lesz a szeretőd. Ezért mindenképp érdemes egy kicsit előre gondolkozni. Ha egyből az ágyban köttök ki, akkor persze utólag kell okosnak lenni (haha)

Még mielőtt megtennéd az első lépéseket, érdemes feltenni magadnak a következő kérdéseket:

"Vajon ismerem valahonnan?"

"A társaságából ismerős valaki?" (ha nem egyedül van)

Ha egy kicsit is gyanús az illető, akkor inkább hagyjad. Nem ér annyit, hogy már az elején lebukj. Persze nem tudsz biztosra menni, mert mindenki ismer mindenkit a világon 6-7 emberen keresztül (állítólag). Így lehet a pároddal is találkozott már. De hagyjuk ezt a vonalat, mert ez alapján senki se jöhetne szóba ;)

 

Te hogy választasz vagy keresel szeretőt?

2 komment

Címkék: kapcsolat 3 harmadik megcsalás találkozás szerető

A bejegyzés trackback címe:

https://igy-tarts-szeretot.blog.hu/api/trackback/id/tr3570321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S 2008.07.16. 19:44:48

Bocs nem akarom elvenni a "kenyered" de annyi ötletem lett.
Szeretném ha elfogadnál partnernek gondolkodásban - én így taktikázom, te hogyan? - alapon Shaded.

viszonyok.blogter.hu/

Attilajukkaja 2008.07.18. 10:19:01

Shaded

Az a gondom a blogoddal, hogy sotetbarna alapon szurke betukkel irsz. Szamomra olvashatatlan.
süti beállítások módosítása